Home > Voeding

 

Voeding

Huisdieren

Wij hebben een uitgebreid gamma op het gebied van huisdieren.
Ons hoofdmerk is Versele-Laga, van dit merk hebben wij voor bijna alle dieren wel een geschikt product. Naast Versele-Laga hebben wij van honden- en kattenvoer ook de bekende merken, zoals bijvoorbeeld: Prins, Pro Plan, Felix, Royal Canin, Canex, Cavom en Frolic en wat we niet hebben liggen, kunnen we meestal wel voor u bestellen!

Paarden

Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in paardenvoer, het merk waar wij echt achter staan is Cavalor, dit is oorspronkelijk een merk uit België. Zij hebben een groot assortiment aan muesli's, brok en supplementen, voor een ieder wat wils.

Cavalor staat voor Innovatie, Kwaliteit en Resultaat. Ze verbinden zich ertoe om de best mogelijke en de meest effectieve paardenvoeders ter wereld te creëren. Wat hen daarbij drijft zijn de gezondheid, de prestaties en het geluk van het paard. Van de eerste stapjes als veulen tot en met zijn of haar pensioen.
Wij v.o.f. Bodbijl zijn al jaren dé grootste Cavalor verkoper van Nederland en hier zijn wij heel erg trots op!

Wat is de beste tijd om te voeren

Boerderijdieren

Wij hebben een uitgebreid gamma op het gebied van boerderijdieren. Ons hoofdmerk is Versele-Laga, van dit merk hebben wij voor bijna alle dieren wel een geschikt product. We hebben een compleet gamma voor de hobbydieren op en rond de boerderij, maar ook voor grote bedrijven leveren wij voer op maat. Dit is wat moeilijk om hier te beschijven, omdat dat aan de hand van een rantsoen passend voor uw dieren berekend wordt, hiervoor kunt u beter even contact met ons opnemen. Hier onder staat vooral het hobby gamma Country's Best voor dieren zoals onder andere: kippen, eenden, schapen, geiten, hangbuikzwijnen en nog veel meer.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op