Home > Harmony

 

Harmony

tradition mix

Tradition pellet | Brok met de essentiële voedingsstoffen voor een goed paardenrantsoen

Cavalor® Tradition Pellet bevat alle essentiële stoffen die voor een paardenrantsoen noodzakelijk zijn. Cavalor® Tradition Pellet wordt gebruikt voor paarden op rust of voor paarden die zeer lichte arbeid moeten verrichten. Het voeder kan eventueel met granen worden aangevuld, indien de paarden meer moeten presteren.

tradition apple

Tradition mix | Mix met alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een evenwichtig paardenrantsoen

Cavalor® Tradition Mix bevat de noodzakelijke stoffen die voor een traditioneel paardenrantsoen wenselijk zijn.

Deze mix wordt gebruikt voor paarden op rust of voor paarden die lichte arbeid moeten verrichten.

De uitstekende kwaliteit van deze basismengeling maakt dat Cavalor® Tradition Mix als voeder zeer breed kan worden ingezet (ongeacht het soort paard). De goede verteerbaarheid van deze algemene mix zorgt een gunstige voederconversie.

strucomix original

Tradition Apple | Heerlijke mix met gedroogde appelvlokken

Cavalor® Tradition Apple is een havervrije, heerlijke mix met alle noodzakelijke en voedzame elementen voor vrijetijdspaarden. Deze speciale mix bevat echte gedroogde appelvlokken voor een natuurlijke en traditionele smaak. Cavalor® Tradition Apple bevat FLORASTIMUL, een prebioticum dat voor een gezonde darmflora zorgt en maag- en darmstoornissen helpt te verminderen.

strucomix pony

Strucomix Original | Kruidige structuurmengeling

Paarden zijn van oorsprong steppedieren die vroeger, de hele dag door, grassen en kruiden konden uitzoeken om te eten. Dat is te zien aan hun verteringsstelsel met een kleine maag en sterk ontwikkelde dikke darm. Vandaag de dag eten paarden vaak sterk geconcentreerd krachtvoer, relatief weinig hooi en bijna geen kruiden. Wat in feite tegennatuurlijk is.

Cavalor® Strucomix Original is een volledig onderhoudsvoeder dat natuurlijke grondstoffen bevat zoals een paard die vroeger in alle vrijheid zelf kon vinden. Het bevat FIBER PLUS waarbij luzernevezel voor een aanvoer van ruwe celstof zorgt die de darmflora stimuleert.

 

strucomix senior

Strucomix Pony | Structuurmengeling op maat van pony’s

De manier waarop een pony voer omzet in bruikbare stoffen (metabolisme) wijkt af van een paard. Daarom heeft Cavalor® een speciale mix ontwikkeld voor pony’s die behoefte hebben aan specifieke stoffen en een geoptimaliseerde voederconversie. Alles werd afgestemd op een betere vertering onder meer door de toevoeging van luzernestengels, levende gisten en groenten. Overgewicht, conditieverlies of juist een teveel aan energie (heftig) zijn de meest voorkomende problemen waarbij onjuiste voeding een rol speelt en waar met Cavalor® Strucomix Pony goede resultaten worden bereikt. Kenmerken van dit voeder zijn:

– de pony wordt niet snel vet (bij correcte toediening)
– de pony zal niet overmatig fris worden
– de pony heeft een mooie vacht
– een juist evenwicht tussen hoeveelheid voeder en prestatie. Zowel voor recreatieve doeleinden, als op licht wedstrijdniveau en bij de fok kan deze specifieke ponymix gebruikt worden.

strucomix senior

Strucomix Senior | Structuurvoeder om uw paard een goede oude dag te geven

Oudere paarden hebben een minder efficiënte vertering en vaak ook minder goed functionerende tanden. Hierdoor moeten er een aantal aanpassingen gebeuren aan hun voeding.

Cavalor® Strucomix Senior beantwoordt volledig aan deze specifieke eisen: het bevat voornamelijk geëxtrudeerde granen, die veel beter en lichter verteerbaar zijn en biologisch hoogwaardige eiwitten, die licht verteerbaar en snel omzetbaar zijn.

Cavalor® Strucomix Senior bevat FIBER PLUS, hoogwaardige celstofbronnen die ervoor zorgen dat een deel van de behoefte aan vezel al ingevuld wordt. Dit is belangrijk voor een goede werking van het verteringsapparaat. Een verhoogd gehalte aan vitaminen, mineralen en sporenelementen compenseert een verminderde opname. AIR FORCE verwijst naar de toevoeging van lookextracten, die een goede bloeddoorstroming ondersteunen. Het hoge gehalte aan koper, zink en mangaan ondersteunt maximaal de gewrichten, pezen en het volledige skelet.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op