Home > Sport

 

Sport

action pellet

Action Pellet | Hoogwaardige basis sportkorrel

Cavalor® Action Pellet is een zeer smakelijke korrel die met granen (haver, gerst) aangevuld kan worden. Maar Cavalor® Action Pellet kan ook zonder aanvullende granen als compleet voeder aan de paarden gegeven worden.

Cavalor® Action Pellet bevat zeer hoogwaardige eiwitten en goed verteerbare celstofbronnen. Dat is snel zichtbaar aan de glans van de vacht. Door de grote diameter kunnen paarden Cavalor® Action Pellet heel goed kauwen waardoor de eerste fase van de spijsvertering (het vermengen met speeksel) bijzonder effectief verloopt.

De toevoeging van FLORASTIMUL zorgt voor een gezonde darmflora. Het element PRO ENERGY zorgt voor een optimale energieaanbreng, waardoor uithouding en energieverbruik geoptimaliseerd worden.

perfomix

Perfomix | De volledige dagelijkse dosis sportenergie

Cavalor® Perfomix is een evenwichtige sportmengeling voor actieve paarden en wordt naast de dagelijkse hoeveelheid hooi en stro gegeven.Cavalor® Perfomix bevat alle elementen die actieve recreatie- en sportpaarden nodig hebben. Paarden met intensievere arbeid hebben behoefte aan ondersteuning van de gewrichten door middel van ARTI PRO. Deze samenstelling zorgt er door middel van verhoogde gehaltes aan koper, zink en mangaan voor, dat gewrichten, skelet en pezen een maximale ondersteuning krijgen bij extra belasting.In Cavalor® Perfomix zitten granen van zeer goede kwaliteit, hoogwaardige eiwitten, vetten en goed verteerbare celstof (structuur). YEAST PLUS staat voor de aanwezigheid van levende gisten, die de samenstelling van de darmflora gunstig beïnvloeden en ervoor zorgen dat er minder verzuring in de dikke darm optreedt. Hierdoor vermindert het risico van kolieken..

westernmix

Westernmix | Ideale sportmengeling voor westernpaarden

Cavalor® Western Mix is speciaal ontwikkeld voor Quarter Horses, Paint Horses en Appaloosa’s, die specifieke voedingsbehoeften hebben en vooral voor de westernsport worden ingezet.

Deze paarden worden gekenmerkt door hun sterk ontwikkelde spieren, skelet, gewrichtsbanden en pezen.

Cavalor® Western Mix bevat het bestanddeel MUSCLE PLUS, die de spiervezels tegen celafbraak beschermt na een zware inspanning.

ARTI PRO zorgt voor een maximale ondersteuning van het skelet en de gewrichten.

Met Cavalor® Western Mix wordt spiervermoeidheid tegengegaan en de recuperatietijd wordt korter. De ideale mix voor sportieve prestaties gekoppeld aan rasgebonden voedingsbehoeften.

endurix

Endurix | muesli voor paarden met een groot uithoudingsvermogen

Cavalor® Endurix is een voeder voor competitiepaarden die langdurige inspanningen moeten leveren (zoals military, mennen, endurance, enz.). Vermits deze paarden aanhoudende inspanningen moeten leveren, halen zij hun energie niet alleen uit granen, maar hebben ze ook traag vrijkomende energiebronnen nodig zoals plantaardige vetten of vluchtige vetzuren (gevormd uit ruwe vezel in de dikke darm).

Om effectief te zijn is niet alleen het vetgehalte belangrijk, maar ook de vetzuursamenstelling van de gebruikte vetten.

Door hun lange en intensieve inspanning verliezen deze paarden bovendien (via het zweten) elektrolyten (essentiële mineralen) waarvoor compensatie nodig is. MEGA ELECTROLYTE zorgt ervoor dat uw paard de wedstrijd aanvangt met voldoende reserve aan elektrolyten.

Cavalor® Endurix bevat MUSCLE PLUS, een uitgekiende samenstelling van vitamine E en selenium, die bijdraagt tot de versterking van de natuurlijke weerstand en de impact van oxidatieve stress vermindert.

superforce

Superforce | Pure power, voor explosieve prestaties!

Cavalor® Superforce is een hoogwaardig voeder specifiek geschikt voor zeer actieve competitiepaarden die explosieve, kortdurende inspanningen moeten leveren. Bij korte hevige inspanningen gebruikt het paardenlichaam vooral suikers die voornamelijk uit de granen in het voeder komen.

Des te meer granen, des te meer energie? Met het voeren van granen mag men niet overdrijven anders wordt er te veel melkzuur gevormd met spier- en verteringsproblemen als gevolg. YEAST PLUS van Cavalor® zorgt ervoor dat verzuring in de dikke darm geen kans krijgt.

Cavalor® Superforce bevat naast een specifieke keuze uit exclusieve kwaliteitsgranen ook een bijzondere mengeling van omega 3 en 6-vetzuren, een toevoeging van specifieke aminozuren en een uitgebreid gamma aan vitaminen, mineralen en uiterst goed opneembare sporenelementen.

Bovendien bevat Cavalor® Superforce de samenstelling MUSCLE PLUS, die de spierfunctie ondersteunt.

Voor de wedstrijd: 20% Superforce + 80% van het huidige voeder

Dag van de wedstrijd: 80% Superforce + 20% van het huidige voeder

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

v.o.f. Bodbijl