Home > Afrastering

 

Een weideafrastering aanschaffen in Zeeland

Als u uw weide wilt voorzien van een weideafrastering staat v.o.f. Bodbijl in Dreischor, gelegen op Schouwen-Duiveland in Zeeland, voor u klaar. Wij zijn al ruim 40 jaar actief in de dierenvoeding en hebben in deze tijd veel kennis opgedaan van andere zaken met betrekking tot dieren en vee houden. Daarom zijn wij ook de aangewezen partij om u te helpen bij het creƫren van een weideafrastering rond uw weide in Zeeland.

Er zijn verschillende soorten weideafrastering voor uw weide in Zeeland

Er zijn verschillende soorten afrastering die u kunt plaatsen rond uw weide in Zeeland. De keuze die u maakt heeft met name te maken met het soort vee dat u houdt. Zo bestaan er afrasteringen voor kleinvee zoals schapen en geiten, maar ook specifieke afrasteringen voor onder meer paarden. Voor de veiligheid van uzelf, uw omgeving en uw dieren is het van groot belang dat u voor de juiste afrastering kiest. Dit is iets waarover we u graag adviseren in onze dierenwinkel. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het aanschaffen van dierenvoeding zoals koeienvoer en kwalitatief voer van het merk Versele Laga. Kortom: voor alle vragen omtrent dierenverzorging kunt u bij ons terecht!

Neem contact met ons op of kom langs

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van het aanschaffen van een weideafrastering bij onze zaak in Dreischor, gelegen op Schouwen-Duiveland in Zeeland? Neem dan contact met ons op via 0111-401522 of info@bodbijlvoeders.nl en we vertellen u er graag meer over. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in de winkel, waar wij ruime openingstijden hanteren. Zo kunt u bij ons in Zeeland langskomen voor een weideafrastering of boerderijdierenvoer wanneer het u schikt!

afrastering houten palen
afrastering houten palen donker

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op