Home > Voermeesters Vezels en Kruiden

Voer van Voermeesters: Vezels en Kruiden

Wilt u van Voermeesters het type voer Vezels en Kruiden bestellen voor uw paard? Dit zuivere paardenvoer is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen en ingrediënten die het welzijn van uw paard ondersteunen. Door de unieke manier van produceren die Voermeesters hanteert, ontstaat er een structuur- en vezelrijke voeding die naadloos aansluit op de natuurlijke behoeften van uw paard(en). Voermeesters Vezels en Kruiden is geschikt voor alle paarden- en ponyrassen. Bestel online of kom langs bij v.o.f. Bodbijl in Dreischor voor advies.

Voermeesters Vezels en Kruiden is geschikt voor ieder paard

Voermeesters Vezels en Kruiden is een structuurrijke muesli voor paarden. In de ingrediënten vindt u onder meer de vezelrijke grassoort timothee, andere kruiden en een hoge concentratie vitaminen, mineralen en sporenelementen. Deze natuurlijke ingrediënten en de toevoeging van kruiden, ondersteunen onder andere de luchtwegen, de spijsvertering en het immuunsysteem van uw dier. Wilt u paardenvoer bestellen van Voermeesters dat speciaal ontwikkeld is voor paarden met een overgevoelige huid? Bekijk dan het type voer Voermeesters Huid Vitaal.

paard special care

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Koop een verpakking van 20 kilogram

Plaats uw bestelling paardenvoer door middel van telefonisch contact of breng een bezoek aan onze zaak in Dreischor. Hier kunt u een verpakking van 20 kilogram Voermeesters Vezels en Kruiden kopen. Weet u niet zeker of dit het juiste voer is voor de behoeften van uw paard? Wij informeren u graag over ons volledige aanbod aan paardenvoer. Neem contact met ons op door te bellen naar 0111-401522 of door een e-mail te sturen naar info@bodbijlvoeders.nl.

paarden ouder met veulen
v.o.f. Bodbijl