Home > Versele Laga Zeeland

Versele Laga in Zeeland

Als u het topmerk Versele Laga koopt bij ons in Zeeland, heeft u zeker het beste voor met uw dieren. Bij v.o.f. Bodbijl in Dreischor bieden wij u voer van dit merk aan voor vrijwel ieder dier. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Een uitgebreid assortiment van Versele Laga-voer in Zeeland

Wij hebben een bijzonder uitgebreid aanbod aan diervoeders voor onder andere honden, katten, kippen, schapen en paarden. Versele Laga is hierbij het hoofdmerk. Of u nu als hobby of bedrijfsmatig dieren houdt, uw diervoeder koopt u bij ons. Wanneer u bedrijfsmatig dieren houdt, berekenen wij graag het rantsoen voor u zodat u altijd voldoende voer heeft. Wist u trouwens dat u, behalve voor voer van diverse topmerken, bij ons ook goed zit voor afrasteringen, zaden en kunstmest?

De ongeƫvenaarde service

Wij hebben al ruim veertig jaar ervaring op het gebied van diervoeders en wij geven u dan ook het beste advies op maat. Loopt u tegen specifieke problemen met uw dieren aan? Breng ons hiervan op de hoogte, wij hebben voor de meeste problemen wel passende raad. Wij werken met drie medewerkers in de winkel, waardoor we de communicatielijnen kort houden en een specialist voor ieder vakgebied hebben.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Voor Versele Laga bent u bij ons in Zeeland aan het juiste adres

Voor voer van Versele Laga en uitstekende service komt u in onze winkel in Dreischor, Zeeland. Ook wanneer u op het laatste moment bedenkt nieuw voer nodig te hebben, staan wij voor u klaar. We hebben ruime openingstijden en schikt het u tijdens deze momenten niet, dan bestelt u het voer gewoon via telefoonnummer 0111-401522. Stuurt u liever een e-mail, gebruik dan het adres info@bodbijlvoeders.nl.

puppy liggend op de grond
v.o.f. Bodbijl