Home > Tuinzaden Zeeland

Tuinzaden kopen in Zeeland

Wij zijn al ruim 40 jaar een begrip in de regio voor het kopen van dierenvoeding, maar ook voor tuinzaden kunt u bij ons in Zeeland terecht. We willen immers toch allemaal een mooi verzorgde tuin of weide? Hier dragen we bij v.o.f. Bodbijl in Dreischor, gelegen op Schouwen-Duiveland, graag aan bij!

Door tuinzaden te kopen in onze winkel in Zeeland ligt uw grond er mooi bij

Of u nu een grote tuin tot uw beschikking heeft, of eigenaar bent van een grote weide; in beide gevallen wilt u dat uw grond er goed bijligt. Om deze reden bieden we in onze winkel in Zeeland dan ook een divers assortiment aan tuinzaden aan. Denk aan tuinzaden voor bloemen, maar ook aan zaden voor groenten en kruiden. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook graszaad en kunstmest. Zo haalt u eenvoudig alles in huis voor een mooi gazon of goed verzorgde weide!

kip met kuikens

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Breng een bezoek aan de winkel of bestel op afstand

Bent u benieuwd naar het assortiment aan tuinzaden van onze winkel in Dreischor, gelegen op Schouwen-Duiveland in Zeeland? Kom dan gerust eens langs. Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u ook telefonisch of per mail bestellen en dan bezorgen we uw bestelling bij u thuis. U bereikt ons via 0111-401522 of info@bodbijlvoeders.nl. Ook voeding voor uw boerderijdieren of huisdieren bestelt u natuurlijk bij ons!

vleeskip
v.o.f. Bodbijl