Home > Koeienvoer Zeeland

Koeienvoer kopen in Zeeland

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van koeienvoer in Zeeland, zijn wij uw ideale partner. Wij zijn al ruim 40 jaar een begrip in de regio van onze vestigingsplaats Dreischor, gelegen op Schouwen-Duiveland, als het aankomt op dierenvoeding- en verzorging. Ons bedrijf in Zeeland levert kwalitatief koeienvoer aan zowel hobbyboeren als grote bedrijven.

Voor het aanschaffen van kwalitatief koeienvoer moet u bij ons in Zeeland zijn

Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod aan koeienvoer en voeding voor andere dieren aan bij ons bedrijf in Zeeland. Hierbij werken we voornamelijk met het merk Versele Laga, waardoor u te allen tijde verzekerd bent van voer van hoogwaardige kwaliteit. Wij vinden het bij v.o.f. Bodbijl namelijk net zo belangrijk als u dat uw koeien de juiste voeding en verzorging krijgen! Om deze reden berekenen we dan ook graag het rantsoen voor uw koeien, zodat u altijd de juiste hoeveelheid aanschaft. Daarnaast vindt u bij ons ook producten voor het onderhoud van uw weide, zoals afrastering en graszaad.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Koop al uw benodigdheden op één plek

Door het ruime aanbod aan koeienvoer en andere dierenbenodigdheden van onze winkel in Zeeland, schaft u al uw benodigdheden op één plek aan. Dat is wel zo gemakkelijk! Kom langs bij ons in Dreischor op Schouwen-Duiveland of neem contact met ons op via 0111-401522 of info@bodbijlvoeders.nl om op afstand te bestellen. Wij bezorgen uw producten vervolgens bij u aan huis!

kip met kuikens
v.o.f. Bodbijl