Home > Kippenvoer Zeeland

Kippenvoer in Zeeland

Kippen gezond houden heeft meer voeten in de aarde dan alleen ruimte en goed kippenvoer op zijn tijd, ook in Zeeland. Hoogwaardig kippenvoer is essentieel als u de gezondheid van uw pluimvee wilt waarborgen. Voor voer voor uw kippen van uitstekende kwaliteit bent u bij v.o.f. Bodbijl in Dreischor aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze winkel? Lees dan snel verder!

Jarenlange ervaring op het gebied van kippenvoer in Zeeland

V.o.f. Bodbijl is al meer dan 40 jaar een begrip in de omgeving. We durven dan ook te zeggen dat we alles weten over voer voor uw kippen. Wij bieden dierenvoeding in diverse vormen aan. Denkt u hierbij aan meel, kruimels, korrels en mix. Of het nu om opgroeiende kuikens of om legkippenvoer gaat, wij bieden voer op maat aan in onze winkel in Zeeland. Daarnaast zit u bij ons ook goed voor voer voor uw huisdieren, zoals honden en katten. Wist u dat u behalve voor diervoeders ook bij ons terecht kunt voor zaden, afrastering en kunstmest?

Uitstekende service

Loopt u tegen specifieke problemen bij uw dieren aan? Leg dan de situatie eens aan ons voor. Met onze ruime ervaring hebben wij voor praktisch ieder probleem een passend advies. We werken met drie medewerkers in de winkel. Hierdoor hebben we niet alleen voor ieder vakgebied een deskundige medewerkers beschikbaar, maar houden we ook de communicatielijnen kort.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Kippenvoer kopen bij onze winkel in Zeeland

V.o.f. Bodbijl in Dreischor hanteert ruime openingstijden. Hierdoor zit u ook voor uw aankopen op het laatste moment bij ons goed. Is uw kippenvoer in Zeeland zo goed als op? Geen probleem, want ook na uw werk kunt u bij ons terecht. Lukt dit niet, dan bestelt u op uw werk eenvoudig uw legkippenvoer of ander voer bij onze winkel in Zeeland. Voor bestellingen of informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0111-401522. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bodbijlvoeders.nl.

kip met kuikens
v.o.f. Bodbijl