Home > Graszaad Zeeland

Graszaad kopen in Zeeland

Kwalitatief graszaad kopen in Zeeland doet u bij v.o.f. Bodbijl in Dreischor, op Schouwen-Duiveland. Door onze jarenlange ervaring en vele verstand van dieren vindt u bij ons graszaad om uw weide in topconditie te brengen én houden. Natuurlijk vindt u bij ons in Zeeland ook graszaad dat geschikt is voor uw gazon.

Uw gazon of weide ligt er goed bij met behulp van graszaad uit onze winkel in Zeeland

Als u in het bezit bent van een groot stuk grond met gras, wilt u natuurlijk dat dit er goed bijligt. Een mooie dichte grasmat is eenvoudig te bereiken met het graszaad dat wij in onze winkel in Dreischor, gelegen op Schouwen-Duiveland in Zeeland, aanbieden. Als dierenspeciaalzaak vindt u natuurlijk graszaad om uw weide waar veel op gelopen wordt in goede conditie te brengen en houden. Wilt u graag graszaad aanschaffen om het gazon in uw tuin te onderhouden? Ook dat is bij ons mogelijk. Daarnaast bieden we ook tuinzaden en kunstmest aan. Zo bezoekt u slechts één winkel voor alle benodigdheden voor het onderhoud van uw grond!

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Kom langs of bestel uw benodigdheden

U bent van harte welkom in onze winkel op Schouwen-Duiveland in Zeeland voor het kopen van graszaad. Wij voorzien u graag van advies over de verschillende soorten in ons aanbod. Het is tevens mogelijk om uw benodigdheden, zoals graszaad of voeding voor uw boerderijdieren, per mail of telefonisch te bestellen. Dit doet u via 0111-401522 of info@bodbijlvoeders.nl.

kip met kuikens