Home > Dierenwinkel Zeeland

Dierenwinkel in Zeeland

Wilt u uw dierenvoeding kopen bij een dierenwinkel in Zeeland die echt verstand van zaken heeft? Dan moet u zonder twijfel bij v.o.f. Bodbijl zijn. Met onze jarenlange ervaring zijn wij met recht een dierenspeciaalzaak. Dagelijks staan we voor u klaar met de beste producten en, waar nodig, een deskundig advies. Wilt u meer weten over de service en producten die wij in onze dierenwinkel in Dreischor (Zeeland) hanteren, lees dan zeker verder.

Bij onze dierenwinkel in Zeeland adviseren we op basis van ruime kennis

Wij zitten met onze dierenspeciaalzaak al ruim 40 jaar in het vak. Onze ervaring is onze kracht, maar ook door onze service zien wij onze vaste klanten iedere keer weer terugkomen. We werken met een klein groepje mensen, maar zijn groot in wat we doen. Juist doordat we met een klein team in de dierenwinkel werken, houden we de lijnen kort en hebben we voor ieder vakgebied snel de juiste persoon.

Uw dierenwinkel voor zakelijk en particulier

V.o.f. Bodbijl is een dierenspeciaalzaak in Zeeland die voeding aanbiedt voor huisdieren, boerderijdieren en paarden, maar ook voor bijvoorbeeld zaden en afrastering bent u bij ons welkom. Ook wanneer u tegen problemen bij uw dieren aanloopt, is het voor ons in de meeste gevallen mogelijk om u van gedegen advies voorzien. Leg de situatie gerust voor aan een van onze medewerkers en we kijken meteen wat we voor u kunnen betekenen.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Dierenbenodigdheden kopen in de dierenwinkel

U zorgt natuurlijk goed voor uw (huis)dieren en daarom koopt u uw dierenvoeding bij dierenspeciaalzaak v.o.f. Bodbijl in Dreischor, Zeeland. Door onze ruime openingstijden bent u in de gelegenheid om na uw werk nog even snel nieuw voer te halen. Het is ook mogelijk om uw artikelen bij ons te bestellen. Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0111-401522 of stuur een e-mail naar bodbijl@zeelandnet.nl.

puppy liggend op de grond