Home > Versele Laga

Versele Laga

U wilt toch ook het beste voor uw dieren? Daarom kiest u voor het topmerk Versele Laga uit ons assortiment. Bij v.o.f. Bodbijl bieden wij u voer van dit merk aan voor vrijwel ieder dier. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Een uitgebreid assortiment van Versele Laga-voer

Wij hebben een bijzonder uitgebreid aanbod aan diervoeders voor onder andere hondenkattenkippenschapen en paarden. Versele Laga is hierbij het hoofdmerk. Of u nu als hobby of bedrijfsmatig dieren houdt, uw diervoeder koopt u bij ons. Wanneer u bedrijfsmatig dieren houdt, berekenen wij graag het rantsoen voor u zodat u altijd voldoende voer heeft. Wist u trouwens dat u, behalve voor voer van diverse topmerken, bij ons ook goed zit voor afrasteringen, zaden en kunstmest?

De ongeëvenaarde service

Wij hebben al ruim veertig jaar ervaring op het gebied van diervoeders en wij geven u dan ook het beste advies op maat. Loopt u tegen specifieke problemen met uw dieren aan? Breng ons hiervan op de hoogte, wij hebben voor de meeste problemen wel passende raad. Wij werken met drie medewerkers in de winkel, waardoor we de communicatielijnen kort houden en een specialist voor ieder vakgebied hebben.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Voor Versele Laga bent u bij ons aan het juiste adres

Voor voer van Versele Laga en uitstekende service komt u in onze winkel. Ook wanneer u op het laatste moment bedenkt nieuw voer nodig te hebben, staan wij voor u klaar. We hebben ruime openingstijden en schikt het u tijdens deze momenten niet, dan bestelt u het voer gewoon via telefoonnummer 0111-401522. Stuurt u liever een e-mail, gebruik dan het adres bodbijl@zeelandnet.nl.

puppy liggend op de grond