Home > Honden voeding

 

Honden voeding

Opti Life Concept

Een gezond leven begint met een evenwichtige levensstijl. Wie wil er nu niet dat zijn hond bruist van vitaliteit en straalt van gezondheid? Een evenwichtige levensstijl houdt jouw hond in optimale conditie. Een dagelijks evenwicht tussen de juiste elementen, dat is wat jouw hond zo doet stralen:

  • vers drinkwater
  • voldoende beweging
  • evenwichtige voeding
  • een hygiënische huisvesting
  • genoeg liefde en aandacht
  • en af en toe een kleine verwennerij
wit bruin konijn
Wat is een evenwichtige voeding?
Eiwitten, koolhydraten, vetten, mineralen, vitamines en nog een aantal andere voedingsstoffen heeft jouw hond iedere dag in de juiste hoeveelheden nodig. Bij een evenwichtige hondenvoeding worden al die benodigde voedingsstoffen op een uitgebalanceerde manier aangebracht.

Met Opti Life zie je al snel vanbuiten wat Opti Life vanbinnen doet!

Opti Life is zorgvuldig samengesteld met de meest hoogwaardige, smakelijke en natuurlijke ingrediënten in functie van de voedingsbehoeften van jouw hond. Opti Life bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Er werd ook extra aandacht besteed aan de vertering en de mestconsistentie van de Opti Life-voeders.

Met Opti Life zal jouw hond snel in optimale conditie verteren en dat merk je snel aan de glanzende vacht, de natte neus, de fonkelende ogen, de vlotte vertering en de goede tandgezondheid. Opti Life, en dat zie je!

Een hond is van nature een liefhebber van vlees (carnivoor) en verkiest daardoor dierlijke eiwitten in zijn voeding. Dierlijke eiwitten zijn smakelijker, beter verteerbaar en vooral biologisch waardevoller dan plantaardige eiwitten. Dankzij dierlijke eiwitten zal jouw hond sneller alle essentiële aminozuren binnenkrijgen dan bij plantaardige eiwitten. Daarom zijn minstens 65% van de aanwezige eiwitten in de Opti Life-voeding van dierlijke afkomst.

Als bron van koolhydraten wordt er vandaag de dag steeds meer op zoek gegaan naar een alternatief voor tarwe en maïs. Deze ingrediënten liggen soms aan de basis van voedselintoleranties of huidproblemen. Een hoogwaardig alternatief voor die ingrediënten is rijst, dat vlot verteerbaar is, het risico op voedselintoleranties significant verminderd en bovendien een natuurlijke bron van antioxidanten is. De Opti Life-voeding bevat dan ook géén maïs of tarwe maar rijst.

En ook de gevoelige hond kan met Opti Life een vitaal leven leiden. Het gebruik van hoofdzakelijk één dierlijke eiwitbron per formule zal het risico op voedselintoleranties verminderen. Daarnaast bevat Opti Life géén gluten zodat voedselallergieën beter voorkomen kunnen worden.

wit bruin konijn

Opti Life Puppy

Dit is een perfect uitgebalanceerde formule, speciaal ontwikkeld voor pups. Opti Life Puppy bevat alle nodige bouwstoffen voor een gezonde en evenwichtige groei. Tenminste 75% van de eiwitten zijn van dierlijke oorsprong (kip). Dierlijke eiwitten zijn smakelijk en vlot verteerbaar, waardoor de korrel makkelijk opgenomen wordt. De formule zonder gluten op basis van rijst zorgt bij gevoelige pups voor een vlotte vertering.Het bevat géén maïs of tarwe, zodat het risico op voedselintolerantie sterk verlaagt. Een evenwichtige hoeveelheid mineralen en essentiële aminozuren, zodat uw pup volgens de ideale groeicurve opgroeit. FOS en MOS zorgen voor een gezonde darmflora.

 

puppy

Opti Kibble

opti kibble
Kleine, goed verteerbare en smakelijke korrel die de meest kieskeurige puppy lekker vindt.

Opti Growth

Opti Growth

Krill als natuurlijke bron van omega 3-vetzuren EPA en DHA, de bouwstenen bij de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen.

Opti Joint

Opti Joint

Kip als natuurlijke bron van chondroïtine en toegevoegde glucosamine voor soepele gewrichten en gezond kraakbeen

 

Opti Life Puppy Mini

Opti Life Puppy mini | Verkrijgbaar in 2,5 kg en 7,5 kg

De aangepaste korrel van slechts 7 mm zorgt voor een vlotte opname zodat de overgang van het zogen naar het eten van droogvoer vlot kan verlopen. Droge brokken hebben ook het voordeel dat ze bijdragen tot een goede basis tandhygiëne.

Analytische Bestanddelen
eiwit 32,0%, vetgehalte 22,0%, ruwe celstof 3,0%, ruwe as 6,5%, calcium 1,2%, fosfor 0,9%, omega 3-vetzuren 1,1%, EPA 0,1%, DHA 0,1%

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Vitamine A 26400 I.E., vitamine D3 1440 I.E., vitamine E 600 mg, vitamine C 240 mg, β-caroteen 1,2 mg, E1 (ijzer) 90 mg, E2 (jodium) 3,5 mg, E4 (koper) 12 mg, E5 (mangaan) 60 mg, E6 (zink) 216 mg, E8 (selenium) 0,36 mg, Antioxidanten: tocoferolen

opti life puppy medium

Opti Life Puppy medium | Verkrijgbaar in 2,5 kg en 12,5 kg

De aangepaste korrel van slechts 10 mm zorgt voor een vlotte opname, zodat de overgang van het zogen naar het eten van droogvoer vlot kan verlopen. Droge brokken hebben ook het voordeel dat ze bijdragen tot een goede basis tandhygiëne.

Analytische Bestanddelen
eiwit 29,0%, vetgehalte 18,0%, ruwe celstof 3,0%, ruwe as 6,5%, calcium 1,2%, fosfor 0,8%, omega 3-vetzuren 1,1% (EPA 0,1%, DHA 0,1%)

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Vitamine A 26400 I.E., vitamine D3 1440 I.E., vitamine E 600 mg, vitamine C 240 mg, β-caroteen 1,2 mg, taurine 1000 mg, glucosamine 500 mg, E1 (ijzer) 90 mg, E2 (jodium) 3,5 mg, E4 (koper) 12 mg, E5 (mangaan) 60 mg, E6 (zink) 216 mg, E8 (selenium) 0,36 mg, Antioxidanten: tocoferolen

opti life puppy maxi

Opti Life Puppy maxi | Verkrijgbaar in 12,5 kg

De aangepaste korrel van slechts 12 mm zorgt voor een vlotte opname, zodat de overgang van het zogen naar het eten van droogvoer vlot kan verlopen. Droge brokken hebben ook het voordeel dat ze bijdragen tot een goede basis tandhygiëne.

Analytische Bestanddelen
eiwit 26,0%, vetgehalte 14,0%, ruwe celstof 3,0%, ruwe as 6,5%, calcium 1,1%, fosfor 0,9%, omega 3-vetzuren 1,1% (EPA 0,1%, DHA 0,1%)

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Vitamine A 26400 I.E., vitamine D3 1440 I.E., vitamine E 600 mg, vitamine C 240 mg, β-caroteen 1,2 mg, taurine 1000 mg, glucosamine 500 mg, E1 (ijzer) 90 mg, E2 (jodium) 3,5 mg, E4 (koper) 12 mg, E5 (mangaan) 60 mg, E6 (zink) 216 mg, E8 (selenium) 0,36 mg, Antioxidanten: tocoferolen

Opti Life Adult

Dit is een perfect uitgebalanceerde formule, speciaal ontwikkeld voor volwassen honden. Opti Life Adult geeft uw hond alle nodige bouwstoffen voor normale activiteit. Meer dan 70% van de eiwitten zijn van dierlijke oorsprong (kip). Dierlijke eiwitten zijn smakelijk en vlot verteerbaar, waardoor de korrel makkelijk opgenomen wordt. De formule zonder gluten op basis van rijst zorgt bij gevoelige pups voor een vlotte vertering. Het bevat géén maïs of tarwe, zodat het risico op voedselintolerantie sterk verlaagt. Specifieke voedingsvezels en nutriënten zorgen voor een gezond gebit, gezond tandvlees en frisse adem. FOS en MOS zorgen voor een gezonde darmflora.

Adult Dog

Opti Kibble

opti kibble
Kleine, goed verteerbare en smakelijke korrel die de meest kieskeurige puppy lekker vindt.

Opti Joint

Opti Joint

Kip als natuurlijke bron van chondroïtine en toegevoegde glucosamine voor soepele gewrichten en gezond kraakbeen

 

Opti Digest

Opti Digest

FOS en MOS zorgen voor een gezonde darmflora

Opti Care

Opti Care

Taurine ondersteunt de hartfunctie

 

Opti Health

Opti Health

Natuurlijkeantioxidanten (druivenpit, rozemarijn, groene thee) en extra vitamine E en C ondersteunen de immuniteit.

Opti Life Adult Mini

Opti Life Adult mini | Verkrijgbaar in 2,5 kg en 7,5 kg

Minirassen hebben nood aan voldoende energie voor hun metabolisme. Een eiwit-/vetgehalte van 28%/18% is perfect om hun gewicht onder controle te houden. De samenstelling op basis van kip en rijst zorgen voor een vlotte vertering en een goede mestconsistentie. Minirassen zijn gevoelige en kieskeurige eters, daarom heeft Opti Life Adult Mini een zeer smakelijke samenstelling die zelfs de moeilijke eter zal behagen.

Analytische Bestanddelen
eiwit 28,0%, vetgehalte 18,0%, ruwe celstof 3,0%, ruwe as 6,5%, calcium 1,2%, fosfor 0,8%

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 26400 I.E., vitamine D3 1440 I.E., vitamine E 600 mg, vitamine C 240 mg, β-caroteen 1,2 mg, E1 (ijzer) 75 mg, E2 (jodium) 3 mg, E4 (koper) 10 mg, E5 (mangaan) 50 mg, E6 (zink) 180 mg, E8 (selenium) 0,3 mg, Antioxidanten: tocoferolen

opti life adult medium

Opti Life Adult medium | Verkrijgbaar in 2,5 kg en 12,5 kg

Bij volwassen medium honden is het belangrijk om hun gewicht op peil te houden door voldoende beweging maar ook door een goede eiwit-/vetgehalte van de voeding. Een verhouding van 26%/16% is ideaal voor een hond met een dagelijkse normale activiteit. De samenstelling op basis van kip en rijst zorgen voor een vlotte vertering en een goede mestconsistentie. Een aangepaste uiterst smakelijke korrel van 11 mm zorgt voor vlotte opname, zelfs voor de kieskeurige eter, en een goede basis tandhygiëne.

Analytische Bestanddelen
eiwit 26,0%, vetgehalte 16,0%, ruwe celstof 3,0%, ruwe as 6,5%, calcium 1,2%, fosfor 0,8%

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 22000 I.E., vitamine D3 1200 I.E., vitamine E 500 mg, vitamine C 200 mg, β-caroteen 1 mg, E1 (ijzer) 75 mg, E2 (jodium) 3 mg, E4 (koper) 10 mg, E5 (mangaan) 50 mg, E6 (zink) 180 mg, E8 (selenium) 0,3 mg, Antioxidanten: tocoferolen

opti life adult maxi

Opti Life Adult maxi | Verkrijgbaar in 2,5 kg en 12,5 kg

Bij volwassen maxi honden is het belangrijk om hun gewicht op peil te houden door voldoende beweging maar ook door een goede eiwit-/vetgehalte van de voeding. Een verhouding van 24%/14% is ideaal voor een hond met een dagelijkse normale activiteit. De samenstelling op basis van kip en rijst zorgen voor een vlotte vertering en een goede mestconsistentie. Een aangepaste uiterst smakelijke korrel van 22 mm zorgt voor vlotte opname, zelfs voor de kieskeurige eter, en goede basis tandhygiëne.

Analytische Bestanddelen
eiwit 24,0%, vetgehalte 14,0%, ruwe celstof 3,0%, ruwe as 6,0%, calcium 1,0%, fosfor 0,7%

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 22000 I.E., vitamine D3 1200 I.E., vitamine E 500 mg, vitamine C 200 mg, β-caroteen 1 mg, taurine 1000 mg, glucosamine 500 mg, E1 (ijzer) 75 mg, E2 (jodium) 3 mg, E4 (koper) 10 mg, E5 (mangaan) 50 mg, E6 (zink) 180 mg, E8 (selenium) 0,3 mg, Antioxidanten: tocoferolen

Opti Life Senior

Dit is een perfect uitgebalanceerde formule, speciaal ontwikkeld voor oudere honden. Opti Life Senior geeft uw hond alle nodige bouwstoffen vanaf 7 jaar. 70% van de aanwezige eiwitten zijn van dierlijke oorsprong (kip). Dierlijke eiwitten zijn smakelijk en vlot verteerbaar, waardoor de korrel makkelijk opgenomen wordt. De formule zonder gluten op basis van rijst zorgt zelfs bij gevoelige honden voor een vlotte vertering. Bevat géén maïs of tarwe, zodat het risico op voedsel intolerantie sterk verlaagt. Extra gehaltes natuurlijke antioxidantia (vitamine C, vitamine E en druivenpit). helpen celveroudering tegen te gaan. FOS en MOS zorgen voor een gezonde darmflora.

Persoon aait hond

Opti Kibble

opti kibble
Kleine, goed verteerbare en smakelijke korrel die de meest kieskeurige puppy lekker vindt.

Opti Joint

Opti Joint

Kip als natuurlijke bron van chondroïtine en toegevoegde glucosamine voor soepele gewrichten en gezond kraakbeen

 

Opti Care

Opti Care

Taurine ondersteunt de hartfunctie

 

Opti Life Senior mini

Opti Life Senior mini | Verkrijgbaar in 2,5 kg en 7,5 kg

Een kleine ouder wordende hond heeft ook minder energie nodig daar zijn activiteit afneemt met ouder worden. Een eiwit- en vetgehalte van 27%/12% helpt overgewicht te voorkomen en zorgt voor voldoende energie om vitaal te blijven.
Een aangepaste uiterst smakelijke korrel van 9 mm zorgt voor vlotte opname, zelfs voor de kieskeurige eter, en een goede basis tandhygiëne.

Analytische Bestanddelen
eiwit 27,0%, vetgehalte 12,0%, ruwe celstof 4,0%, ruwe as 6,0%, calcium 0,8%, fosfor 0,6%

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 26400 I.E., vitamine D3 1440 I.E., vitamine E 600 mg, vitamine C 240 mg, β-caroteen 1,2 mg, taurine 1000 mg, glucosamine 500 mg, E1 (ijzer) 75 mg, E2 (jodium) 3 mg, E4 (koper) 10 mg, E5 (mangaan) 50 mg, E6 (zink) 180 mg, E8 (selenium) 0,3 mg, Antioxidanten: tocoferolen

Opti Life Senior medium Maxi

Opti Life Senior medium-maxi | Verkrijgbaar in 12,5 kg

Een grote ouder wordende hond heeft ook minder energie nodig daar zijn activiteit afneemt met ouder worden. Een eiwit- en vetgehalte van 21%/10% helpt overgewicht te voorkomen en zorgt voor voldoende energie om vitaal te blijven.
Een aangepaste uiterst smakelijke korrel van 15 mm zorgt voor vlotte opname, zelfs voor de kieskeurige eter, en een goede basis tandhygiëne.

Analytische Bestanddelen
eiwit 21,0%, vetgehalte 10,0%, ruwe celstof 3,5%, ruwe as 6,0%, calcium 0,95%, fosfor 0,7%

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 22000 I.E., vitamine D3 1200 I.E., vitamine E 500 mg, vitamine C 200 mg, β-caroteen 1 mg, taurine 1000 mg, glucosamine 500 mg, E1 (ijzer) 75 mg, E2 (jodium) 3 mg, E4 (koper) 10 mg, E5 (mangaan) 50 mg, E6 (zink) 180 mg, E8 (selenium) 0,3 mg, Antioxidanten: tocoferolen

Opti Life Adult Light

Dit is een perfect uitgebalanceerde formule, speciaal ontwikkeld voor honden met overgewicht. Opti Life Adult light geeft uw hond alle nodige bouwstoffen en zorgt ervoor dat de hond zijn optimale gewicht bereikt..
Minstens 65% van de aanwezige eiwitten zijn van dierlijke oorsprong (kip). Dierlijke eiwitten zijn smakelijk en vlot verteerbaar, waardoor de korrel makkelijk opgenomen wordt.
De formule zonder gluten op basis van rijst zorgt zelfs bij gevoelige honden voor een vlotte vertering.
Bevat géén maïs of tarwe, zodat het risico op voedsel intolerantie sterk verlaagt.
Beperkt vet- en energiegehalte en aangepast vezelgehalte zodat het lichaamsgewicht van de hond op peil blijft.
FOS en MOS zorgen voor een gezonde darmflora.

kortharige hond

Opti Kibble

opti kibble
Kleine, goed verteerbare en smakelijke korrel die de meest kieskeurige puppy lekker vindt.

Opti Weight

Opti Weight

L-Carnitine speelt een belangrijke rol bij de vetverbranding in het lichaam en helpt zo het lichaamsgewicht op peil te houden.

Opti Life Adult Light Mini

Opti Life Adult Light mini | Verkrijgbaar in 2,5 kg en 7,5 kg

Soms door gebrek aan voldoende beweging kampt een hond met overgewicht. In dat geval heeft de hond nood aan een voer met minder energie. De combinatie van een verlaagd eiwit- en vetgehalte en de toevoeging van L-Carnitine zorgen nog voor voldoende vitaliteit maar houden het lichaamsgewicht onder controle.
Mini-rassen zijn vaak gevoelige en kieskeurige eters, daarom heeft Opti Life Adult Mini een zeer smakelijke samenstelling die zelfs de moeilijke eter zal behagen.

Analytische Bestanddelen
eiwit 26,0%, vetgehalte 11,0%, ruwe celstof 4,0%, ruwe as 6,0%, calcium 0,85%, fosfor 0,6%

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Vitamine A 26400 I.E., vitamine D3 1440 I.E., vitamine E 600 mg, vitamine C 240 mg, β-caroteen 1,2 mg, L-carnitine 40 mg, E1 (ijzer) 75 mg, E2 (jodium) 3 mg, E4 (koper) 10 mg, E5 (mangaan) 50 mg, E6 (zink) 180 mg, E8 (selenium) 0,3 mg, Antioxidanten: tocoferolen

Opti Life Adult Light Maxi

Opti Life Adult Light medium-maxi | Verkrijgbaar in 12,5 kg 

Soms door gebrek aan voldoende beweging kampt een hond met overgewicht. In dat geval heeft de hond nood aan een voer met minder energie. De combinatie van een verlaagd eiwit- en vetgehalte en de toevoeging van L-Carnitine zorgen nog voor voldoende vitaliteit maar houden het lichaamsgewicht onder controle.
Een aangepaste uiterst smakelijke korrel van 12 mm zorgt voor vlotte opname, zelfs voor de kieskeurige eter, en een goede basis tandhygiëne.

Analytische Bestanddelen
eiwit 20,0%, vetgehalte 9,0%, ruwe celstof 4,0%, ruwe as 6,5%, calcium 1,0%, fosfor 0,7%

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 22000 I.E., vitamine D3 1200 I.E., vitamine E 500 mg, vitamine C 200 mg, β-caroteen 1 mg, taurine 1000 mg, glucosamine 500 mg, L-carnitine 40 mg, E1 (ijzer) 75 mg, E2 (jodium) 3 mg, E4 (koper) 10 mg, E5 (mangaan) 50 mg, E6 (zink) 180 mg, E8 (selenium) 0,3 mg, Antioxidanten: tocoferolen

Opti Life Adult Digestion

Dit is een perfect uitgebalanceerde formule, speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige spijsvertering. Opti Life Adult Digestion geeft uw hond alle nodige bouwstoffen om een gezonde darmflora op te bouwen en voedselintoleranties te vermijden.
70% van de aanwezige eiwitten zijn van dierlijke oorsprong (lam). Dierlijke eiwitten zijn smakelijk en vlot verteerbaar, waardoor de korrel makkelijk opgenomen wordt.
De formule zonder gluten op basis van rijst zorgt zelfs bij gevoelige honden voor een vlotte vertering.
Bevat géén maïs of tarwe, zodat het risico op voedsel intolerantie sterk verlaagt.
Speciale voedingsvezels en nutriënten zorgen voor een gezond gebit, gezond tandvlees en frisse adem.

Persoon aait hond

Opti Kibble

opti kibble
Kleine, goed verteerbare en smakelijke korrel die de meest kieskeurige puppy lekker vindt.

Opti Digest

Opti Digest

FOS en MOS zorgen voor een gezonde darmflora

Opti Care

Opti Care

Taurine ondersteunt de hartfunctie

 

Opti Life Adult Digestion Mini

Opti Life Adult Digestion mini | Verkrijgbaar in 2,5 kg en 7,5 kg

Uitermate geschikt voor honden met een een gevoelige spijsvertering of na een periode van ziekte.
Vermindert het risico op voedselintoleranties.Een aangepaste uiterst smakelijke korrel van 9 mm zorgt voor vlotte opname, zelfs voor de kieskeurige eter, en een goede basis tandhygiëne.

Analytische Bestanddelen
eiwit 24,0%, vetgehalte 17,0%, ruwe celstof 3,0%, ruwe as 7,5%, calcium 1,6%, fosfor 1,1%

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 26400 I.E., vitamine D3 1440 I.E., vitamine E 600 mg, vitamine C 240 mg, β-caroteen 1,2 mg, E1 (ijzer) 75 mg, E2 (jodium) 3 mg, E4 (koper) 10 mg, E5 (mangaan) 50 mg, E6 (zink) 180 mg, E8 (selenium) 0,3 mg, Antioxidanten: tocoferolen

Opti Life Adult Digestion medium maxi

Opti Life Adult Digestion medium -maxi | Verkrijgbaar in 2,5 kg en 7,5 kg

Uitermate geschikt voor honden met een een gevoelige spijsvertering of na een periode van ziekte.
Vermindert het risico op voedselintoleranties.
Een aangepaste uiterst smakelijke korrel van 15 mm zorgt voor vlotte opname, zelfs voor de kieskeurige eter, en een goede basis tandhygiëne.

Analytische Bestanddelen
eiwit 23,0%, vetgehalte 14,0%, ruwe celstof 3,0%, ruwe as 7,5%, calcium 1,6%, fosfor 1,1%

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 22000 I.E., vitamine D3 1200 I.E., vitamine E 500 mg, vitamine C 200 mg, β-caroteen 1 mg, taurine 1000 mg, glucosamine 500 mg, E1 (ijzer) 75 mg, E2 (jodium) 3 mg, E4 (koper) 10 mg, E5 (mangaan) 50 mg, E6 (zink) 180 mg, E8 (selenium) 0,3 mg, Antioxidanten: tocoferolen

Opti Life Adult Skin Care

Dit is een perfect uitgebalanceerde formule, speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige, droge huid of een doffe vacht. Opti Life Adult Skin Care geeft uw hond alle nodige bouwstoffen om de huid te ondersteunen en vacht weer te late glanzen.
Tenminste 70% van de aanwezige eiwitten zijn van dierlijke oorsprong (zalm). Dierlijke eiwitten zijn smakelijk en vlot verteerbaar, waardoor de korrel makkelijk opgenomen wordt.
De formule zonder gluten op basis van rijst zorgt zelfs bij gevoelige honden voor een vlotte vertering.
Bevat géén maïs of tarwe, zodat het risico op voedsel intolerantie sterk verlaagt.
Bevat zalmolie (omega 3-vetzuren) voor een gezonde huid en glanzende vacht.
Speciale voedingsvezels en nutriënten zorgen voor een gezond gebit, gezond tandvlees en frisse adem.

duitse herder hond

Opti Kibble

opti kibble
Kleine, goed verteerbare en smakelijke korrel die de meest kieskeurige puppy lekker vindt.

Opti Coat

Opti Coat

Bevat zalm en zalmolie als bron van omega 3 en 6, aangevuld met biotine en extra opneembaar zink en koper voor een gezondeen glanzende vacht.

Opti Care

Opti Care

Taurine ondersteunt de hartfunctie

 

Opti Life Adult Skin Care mini

Opti Life Adult Skin Care mini | Verkrijgbaar in 2,5 kg en 7,5 kg

Uitermate geschikt voor honden met een doffe vacht of droge huid, voor tentoonstellingshonden of na een periode van ziekte.
Een aangepaste uiterst smakelijke korrel van 9 mm zorgt voor vlotte opname, zelfs voor de kieskeurige eter, en een goede basis tandhygiëne.

Analytische Bestanddelen
eiwit 24,0%, vetgehalte 17,0%, ruwe celstof 3,0%, ruwe as 6,0%, calcium 1,2%, fosfor 0,8%, omega 3-vetzuren 1,5%, omega 6-vetzuren 1,0%

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 26400 I.E., vitamine D3 1440 I.E., vitamine E 600 mg, vitamine C 240 mg, β-caroteen 1,2 mg, biotine 4000 mg, E1 (ijzer) 75 mg, E2 (jodium) 3 mg, E4 (koper) 10 mg, E4 (koper-koper(II)chelaat van glycinehydraat) 5 mg, E5 (mangaan) 50 mg, E6 (zink) 180 mg, E6 (zink-zinkchelaat van glycinehydraat) 30 mg, E8 (selenium) 0,3 mg, Antioxidanten: tocoferolen

Opti Life Adult Skin Care medium-maxi

Opti Life Adult Skin Care medium-maxi | Verkrijgbaar in 12,5 kg 

Uitermate geschikt voor honden met een doffe vacht of droge huid, voor tentoonstellingshonden of na een periode van ziekte.
Een aangepaste uiterst smakelijke korrel van 9 mm zorgt voor vlotte opname, zelfs voor de kieskeurige eter, en een goede basis tandhygiëne.

Analytische Bestanddelen
Eiwit 23,0%, vetgehalte 14,0%, ruwe celstof 3,0%, ruwe as 6,0%, calcium 1,1%, fosfor 0,8%, omega 3-vetzuren 1,5%, omega 6-vetzuren 1,0%

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Vitamine A 22000 I.E., vitamine D3 1200 I.E., vitamine E 500 mg, vitamine C 200 mg, β-caroteen 1 mg, taurine 1000 mg, glucosamine 500 mg, biotine 4000 mg, E1 (ijzer) 75 mg, E2 (jodium) 3 mg, E4 (koper) 10 mg, E4 (koper-koper(II)chelaat van glycinehydraat) 5 mg, E5 (mangaan) 50 mg, E6 (zink) 180 mg, E6 (zink-zinkchelaat van glycinehydraat) 30 mg, E8 (selenium) 0,3 mg, Antioxidanten: tocoferolen

Opti Life Adult Active all breeds

Dit is een perfect uitgebalanceerde formule, speciaal ontwikkeld voor sportieve en actieve honden. Opti Life Adult Active geeft uw hond alle nodige bouwstoffen om te bruisen van de energie.
Tenminste 85% van de aanwezige eiwitten zijn van dierlijke oorsprong (kip). Dierlijke eiwitten zijn smakelijk en vlot verteerbaar, waardoor de korrel makkelijk opgenomen wordt.
De formule zonder gluten op basis van rijst zorgt zelfs bij gevoelige honden voor een vlotte vertering.
Bevat géén maïs of tarwe, zodat het risico op voedsel intolerantie sterk verlaagt.
Aangepast vet- en energiegehalte voor extra energie
Goudsbloem (luteïne) zorgt voor een betere weerstand en een uitstekende conditie.

Beagle hond lopend op gras

Opti Kibble

opti kibble
Kleine, goed verteerbare en smakelijke korrel die de meest kieskeurige puppy lekker vindt.

Opti Joint

Opti Joint

Kip als natuurlijke bron van chondroïtine en toegevoegde glucosamine voor soepele gewrichten en gezond kraakbeen

 

Opti Coat

Opti Coat

Bevat zalm en zalmolie als bron van omega 3 en 6, aangevuld met biotine en extra opneembaar zink en koper voor een gezondeen glanzende vacht.

Opti Life Adult Active all breeds

Opti Life Adult Active all breeds | Verkrijgbaar in 2,5 kg en 12,5 kg

Voor intense activiteit zoals bijvoorbeeld: sporten en jacht heeft een hond nood aan voldoende energie.
Een verhoogd eiwit- en energiegehalte van 32%/22% zorgt dat uw hond conditioneel in topvorm is.
Een aangepaste uiterst smakelijke korrel van 12 mm zorgt voor vlotte opname, zelfs voor de kieskeurige eter, en een goede basis tandhygiëne.

Analytische Bestanddelen
eiwit 32,0%, vetgehalte 22,0%, ruwe celstof 3,0%, ruwe as 7,0%, calcium 1,3%, fosfor 1,0%

Nutritionele toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A 27500 I.E., vitamine D3 1500 I.E., vitamine E 625 mg, vitamine C 250 mg, β-caroteen 1,2 mg, taurine 1000 mg, glucosamine 500 mg, L-carnitine 40 mg, E1 (ijzer) 75 mg, E2 (jodium) 3 mg, E4 (koper) 10 mg, E5 (mangaan) 50 mg, E6 (zink) 180 mg, E8 (selenium) 0,3 mg, Antioxidanten: tocoferolen

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op

v.o.f. Bodbijl